Четвъртък,21 Юни, 2018
Акценти:


САЩ – Ким е паднал на колене, дали лидерът на КНДР няма да отмени срещата с Тръмп

Словесната обстрел от страна на САЩ се разгаря с нова сила, този път приближен на Тръмп обяви, че Ким Чен Ун е паднал на колене. Доколко това ще помогне за провеждането на съмита в Сингапур, и дали той изобщо ще се състои ще се разбере в близките дни.

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун на колене е молил за среща, заяви адвокатът на президентът на САЩ Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, цитиран от Bloomberg.

"Те обидиха нашия вицепрезидент и съветника по националната сигурност. Те ни заплашиха с ядрена война, в която обещаха да победят. Тогава ние анулирахме срещата на върха. След това, Ким Чен Ун падна на колене и започна да се моли за нея. Точно това е позицията, в която той трябва да се постави",- заяви Джулиани държейки реч в Израел.

В края на май Тръмп е изпратил писмо до Ким Чен Ун, в която е заявил, че не смята за необходимо да се проведе срещата на високо равнище, поради наскорошните "враждебни" изявления на Пхенян. В същото време, американският президент подчерта, че е готов да се срещне с лидера на КНДР в бъдеще.

Според него властите в Пхенян са имали бърза реакция, след като Тръмп обяви, че отменя срещата. След бързи преговори президентът обяви, че тя все пак ще се състои на 12-ти юни в Сингапур.

Според неговите думи самият севернокорейски лидер е настоявал за провеждането на срещата. Вече всички подробности за срещата между Ким Чен Ун и Тръмп са договорени.

Тръмп vs Ким Чен Ун - Най-чутовните изказвания за ядрената и ракетната програма на КНДР и един за друг

edd774b2d8f25526f36a6113bf6cafa0 L

По-долу привеждаме някои от най-известните изказвания на лидерите на САЩ и КНДР в хронологичен ред.

Заявленията на Доналд Тръмп:

1. Ким Чен Ун очевидно му сече пипето!

Тръмп - често ме питат дали лидерът на КНДР е полудял.

"Нямам представа. Но мога да ви кажа, <...>, че той е бил един млад човек на 26 или 27 години, когато получи властта от баща си, когато баща му умря. Той е трябвало да се справи с, очевидно, много твърди хора, генерали и други" , - заяви президентът на САЩ.

Според него, в ранна възраст, Ким Чен Ун е успял да се задържи на власт, а "много хора са се опитвали да му я отнемат".

- Така че е очевидно, че му сече пипето!

2. Ким Чен Ун е луд с ядрено оръжие

В телефонен разговор с президента на Филипините Родриго Дутерте през април 2017 г. Тръмп нарече диктатора на Северна Корея Ким Чен Ун "луд с ядрено оръжие".

3. КНДР е голям проблем, който ще бъде решен. Можем да се хванем на бас.

На 26 май 2017, след среща с японския премиер Шиндзо Абе преди срещата на върха на Г-7 на италианския остров Сицилия Тръмп заяви, че Северна Корея е голям проблем в задграничния дневния ред на Вашингтон.

"Този въпрос до голяма степен се намира в центъра на нашето внимание . Това е голям проблем, това е глобален проблем, и той ще бъде решен. В един момент ще се реши. Можем да се хванем на бас за това", каза президентът на САЩ.

4. Изстрелването на балистична ракета о страна на КНДР е демонстрация на неуважение към Китай

На 29-ти Май 2017 Доналд Тръмп написа на страницата си в Twitter, че КНДР показва неуважение към Китай, изстрелвайки своите балистични ракети.

5. Този момък не може ли да си намери по-добро занимание?

Вечерта на 3 юли 2017 г., коментирайки в Twitter поредното изстрелване на севернокорейска балистична ракета Тръмп, си зададе въпроса, дали "този момък не може да си намери по-добро занимание".

6. Критичен момент за целия свят

На 6 юли 2017, на съвместна пресконференция с президента на Полша Анджей Дуда Тръмп заяви, че светът изживява критичен момент заради заплахата от глобалния тероризъм и поведението на Северна Корея.

7. Трябва да сме твърди и решителни

На 8 август 2017 г. президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви на своята страница на Twitter, че с КНДР трябва да се държим твърдо и решително.

8. Северна Корея е по-добре да не ни заплашва – ще отговорим "огън и ярост"

На 8 Август 2017-та, след като Северна Корея отговори с заплахи и отказа да преговаря със Съединените щати за засилването на санкциите от страна на ООН, Тръмп заяви пред репортери, че Вашингтон ще реагира на новите заплахи с "огън и ярост."

9. Възможно, предупреждението за "огън и ярост", не е било "достатъчно твърдо"

На 10 Август 2017-та, след като КНДР заявиха за възможен ракетен удар срещу американската военна база на остров Гуам, Тръмп заяви, че може би предупреждението към Северна Корея за "огън и ярост" не е било "достатъчно твърдо".

10. Ким Чен Ун взе мъдро и обосновано решение

Отказът на Ким Чен Ун от идеята да атакува Гуам бе наречено от Тръмп "мъдро и обосновано решение".

11. Северна Корея започна да уважава Съединените щати

На 23 август 2017 г. Тръмп заяви, че лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун, е започнал да уважава Щатите. След като Ким Чен Ун заяви, че няма да атакува Гуам.

12. Всички варианти вече са на масата

На 29-ти Август 2017, коментирайки последното дотогава изстрелване на балистична ракета от севернокорейския режим, която падна в Тихия океан на 1180 километра източно от японски остров Хокайдо, Тръмп заяви, че в момента всички варианти за ответни действия се намират на неговата "маса".

13. Военните действия не са "най-предпочитаният вариант"

Коментирайки резултатите от телефонните преговори с председателя на Китай Си Дзинпин, по време на които е бил повдигнат въпросът за провокациите от страна на Северна Корея. Тръмп заяви, че военните действия срещу Северна Корея не са "най-предпочитаният вариант" за разрешаване на проблема на Корейския полуостров.

14. Ким Чен Ун е безумец

На 22 септември 2017 г. Тръмп нарече Ким Чен Ун безумец и го заплаши с невиждано досега изпитание.

15. Човекът-ракета изпълнява самоубийствена мисия, Съединените щати са готови "напълно да унищожат" КНДР.

На 19 септември 2017 година по време на първата си реч пред Общото събрание на ООН, президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече Ким Чен Ън човекът-ракета и изрази готовността на САЩ "да унищожи напълно" Северна Корея.

16. Преговорите с КНДР са загуба на време

На 1 октомври 2017 Тръмп написа на страницата си в Twitter, че американските дипломати не трябва да си губят времето за преговори с лидера на Северна Корея Ким Чен Ун.

17. Защо ме нарече "старче", аз не го наричам "нисък и дебел"?

На 12 ноември Тръмп написа обиден в Twitter: "Защо Ким Чен Ун ме оскърби, наричайки ме "старче", аз никога не го наричам "нисък и дебел". Какво да направя, аз се опитвам да бъда негов приятел - може би някой ден това ще се случи ".

Заявления на КНДР и лично Ким Чен Ун:

1. Администрацията на Тръмп приближава деня на превръщането на континента в пепел

На 3 юни 2017 Северна Корея осъди симулацията на САЩ на прихващането на междуконтинентална балистична ракета на страната и заяви, че Съединените щати не са в състояние да прихванат масивен ядрен удар.

2. Резолюция на Съвета за сигурност на ООН е враждебен акт

На 4 юни 2017 г. Северна Корея заяви, че резолюцията на Съвета за сигурност е "враждебен акт, който има за цел да сложи край на тестването на ядрените сили и да обезоръжи страната".

3. Психопатът Тръмп

На 22 юни 2017 в редакционната статия на севернокорейското издание Rodong Sinmun, КНДР призова Южна Корея да не следва политиката на президента на Съединените щати Доналд Тръмп, наричайки при това лидера на САЩ психопат.

4. На санкциите ще отговорим с "праведни действия"

На 7 август 2017 г. медиите съобщиха, че Северна Корея е осъдила последните наложени от ООН срещу нея санкции.

Според изявлението на официалната информационна агенция на КНДР новите санкции "нарушават суверенитета" на тази страна.

Пхенян обеща да отговори с "праведни действия", без да уточнява какви ще са те.

5. Заплахите за нанасяне на ракетни удари срещу острова Гуам, където се намира военната база на САЩ

На 9 август 2017 г. севернокорейските въоръжени сили обявиха, че обмислят възможността за нанасяне на ракетни удари в района на Гуам, където се намира военна база на САЩ.

Пхенян "предупреди, че е готов да води тотална война, ако Вашингтон започне превантивна война срещу него".

6. Изстрелването на ракета, която прелетя над Япония е прелюдия към изстрелването на ракети към Гуам

На 30 август 2017 лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун заяви, че последните балистични изпитания на Северна Корея, които се проведоха на 29-ти август са "прелюдия" към изстрелването на ракети към американската военна база на остров Гуам.

7. Водородна бойна глава за балистична ракета

На 3 септември 2017 г. властите в КНДР заявиха, че са разработили водороден боен заряд, който е достатъчно компактен, за да бъде инсталиран на междуконтинентална балистична ракета.

8. Тестът на водородната бомба е подарък за САЩ

На 5 септември 2017 г. постоянният представител на КНДР в ООН Хан Син заяви, че последният тест на водородната бомба е "подарък за Съединените щати".

Според думите на севернокорейския дипломат, Пхенян възнамерява да изпрати на Съединените щати "нов пакет с подаръци".

9. Съединените щати ще платят скъпо за думите на своя представител в Съвета за сигурност на ООН

На 8 септември 2017 Северна Корея заяви, че САЩ ще платят скъпо за думите на техния представител Ники Хейли в Съвета за сигурност на ООН за това, че Пхенян "иска война."

Държавната новинарска агенция на КНДР нарече тези думи на Хайли истерични.

10. САЩ ще платят с болка и страдание за новите санкции

На 11 септември 2017 г. от Министерството на външните работи на КНДР заявиха, че Съединените щати ги очаква "най-голямата болка и страдание в тяхната история", ако Съветът за сигурност на ООН одобри резолюцията за разширяване на санкциите.

11. Япония ще потъне до дъното на океана, а САЩ ще се превърнат в "пепел и тъмнина"

На 14 септември 2017 Северна Корея заплаши с ядрен удар да изпратите Япония на океанското дъно, а САЩ да потопи в "пепел и мрак", съобщи централната телеграфна агенция на КНДР.

12. Ако Тръмп си помисли, че може да ни "изплаши с кучешки лай" - това са "кучешки сънища"

На 21 септември 2017 ръководителят на Министерството на външните работи на КНДР Ри Йонг Хо коментира изявлението на президента на САЩ Доналд Тръмп, който в реч от трибуната на Организацията на обединените нации заплаши да "унищожи напълно" КНДР.

"Ако той смята, че може да ни изплаши с кучешки лай, то това са си кучешки сънища", заяви министърът.

Медиите отбелязаха, че в корейския език фразата кучешки сънища, означава абсурд и безмислица.

13. Тръмп се държи като "умствено изостанал американски малоумен старчок".

На 22 септември 2017 г. Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза, че американският президент Доналд Тръмп се държи като "гангстер", който ще трябва да плати скъпо за заплахите за унищожаването на КНДР.

При Това Ким Чен Ун отбеляза, че твърденията на Тръмп още повече са го убедили, че КНДР е избрала "правилния път за развитие".

"Психически невменяемото поведение на президента на САЩ, заявил открито от трибуната на ООН за намерението, да унищожи напълно суверенна държава ... кара хората с нормален начин на мислене, да се замислят за внимателност и хладнокръвие", каза лидерът на Северна Корея, допълвайки, че президента Тръмп е "умствено изостанал американски малоумен старчок" (mentally deranged U.S. dotard).

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Добавете коментар

лента

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
Честито: Живата легенда Ел Команданте стана на 90

Честито: Живата легенда Ел Команданте ст…

Бившият кубински лидер Фидел Кастро се появи пред публика по време на честванията по повод 90-ия му рожден ден, съобщи Excelsior. Портала публикува снимка, на която героят на деня облечен в...

14-08-2016, 00:08

Google ще плати 100 хиляди долара на този който хакне операционната система Chrome OS

Google ще плати 100 хиляди долара на тоз…

   Представители на Google са обещали награда от 100 хиляди долара на хакера, който успее да хакне лаптоп работещ с Chrome OS, това е съобщено на официалния сайт на...

16-03-2016, 00:03

Броят на загиналите при експлозиите в брюкселското метро се е увеличил до 20 души

Броят на загиналите при експлозиите в бр…

В резултат на експлозията на метростанцията "Маалбек" в Брюксел са загинали 15 души. Това съобщиха на RTBF от оператора на градският транспорт в Брюксел STIB. По негови данни, загиналите общо при...

22-03-2016, 00:03

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове по телевизията днес…

Футболните мачове предавани по българските телевизии днес, неделя 21 май.

21-05-2017, 00:05

В Хърватия арестуваха двама българи за трафик на 67 нелегални имигранти

В Хърватия арестуваха двама българи за т…

Късно вечерта в събота хърватската полиция в района на град Нова Градишка намери в каросерията на камион 67 бежанци от Пакистан и Афганистан, половината от които са били в тежко...

18-12-2016, 00:12

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове предавани пряко по българските телевизии днес, петък 3 март.

03-03-2017, 00:03

Видео: Руснаците свалиха израелски балистични ракети в Сирия

Видео: Руснаците свалиха израелски балис…

Руските системи за противовъздушна отбрана (ПВО) са унищожили балистична ракета "Ерихон 1", с които израелската артилерия атакува иранската военна база в сирийския град Ал-Кишва, разположен на 50 километра от израелската...

03-12-2017, 00:12

WikiLeaks публикува описание на технологията на ЦРУ за кибератаки

WikiLeaks публикува описание на технолог…

Организацията WikiLeaks публикува описание на технологията на ЦРУ под кодовото име "Архимед", която позволява на разузнавателните агенции да извършват кибератаки срещу компютри в локални мрежи, към които често са свързани устройствата...

06-05-2017, 00:05

Видео: Астронавт засне с видеокамера &quot;защитното поле&quot; на Земята

Видео: Астронавт засне с видеокамера …

Френския астронавт Том Песке засне видеоклип показващ нощния вид на Земята от космоса, в него атмосферата на нашата планета е осветена в зелено, наподобявайки своеобразно "защитно поле". Самият астронавт се възхити на нощната гледка към...

01-05-2017, 00:05

WP: Русия покани екипа на Тръмп на мирните преговори за Сирия в Астана, но не и администрацията на Обама

WP: Русия покани екипа на Тръмп на мирни…

Екипът на избрания за президент на САЩ Доналд Тръмп е получил от Москва покана да участва в преговорите за уреждане на ситуацията в Сирия, която ще започне в столицата на...

14-01-2017, 00:01

Пхенян обяви условията за прекратяване на ядрените опити

Пхенян обяви условията за прекратяване н…

    Северна Корея обяви условията за прекратяване на ядрените опити, САЩ трябва да спрат своите съвместни ежегодни военни учения с Южна Корея. Тава заяви пред Асошиейтед прес ръководителят на Министерството на...

24-04-2016, 00:04

Sky: Иракските военни контролират изцяло Киркук, кюрдите масово напускат града

Sky: Иракските военни контролират изцяло…

Над сградата на администрацията на града символично издигнаха иракския национален флаг. Около сто хиляди жители на Киркук от кюрдски произход напуснаха града преди поемането на контрол върху него от иракските военни...

17-10-2017, 00:10

На 1 януари населението на света ще стане 7 милиарда 444 милиона 443 хиляди 880 души

На 1 януари населението на света ще стан…

На 1 януари 2018 г. населението на нашата планета ще достигне 7 444 443 881 души. Тази прогноза беше направена от специалистите на Бюрото за преброяване на населението в САЩ...

31-12-2017, 00:12

В Ирак ликвидираха един от организаторите на атентатите в Европа

В Ирак ликвидираха един от организаторит…

Един от организаторите на атентатите в Париж през 2015 г. и в Брюксел през 2016 г., Тарек Джадаун, известен още като Абу Хамза Ал Белджики, бе убит в Ирак. Един от...

08-08-2017, 00:08

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове предавани по българските телевизии днес, понеделник 5 март.

05-03-2018, 00:03

Американски тийнейджър загина при опит да повтори експеримент видян в YouTube

Американски тийнейджър загина при опит д…

 Тийнейджърът от американския щат Охайо е починал от токов удар, опитвайки се да повтори научен експеримент който е видял в YouTube. За това съобщи Reuters. Родителите на момчето са го намерели в гаража...

25-04-2016, 00:04

Има още барут в барутницата: Кличко тръгва към  Рио за второ олимпийско злато

Има още барут в барутницата: Кличко тръг…

Днес, "Боксовият гигант" Владимир Кличко ще отпразнува своя четиридесетгодишен юбилей в Киев, съобщи немското издание Bild. "Владимир Кличко е излизал професионаления ринг 68 пъти, и това далеч не е неговият предел". Украинският...

25-03-2016, 00:03

Статуята на стоящ на колене Хитлер се продаде за 17 милиона долара

Статуята на стоящ на колене Хитлер се пр…

Скулптура на съвременния италианския художник Маурицио Кателан, показваща стоящ на колене Адолф Хитлер, бе продадена на търг от аукционната къща Christie's в Ню Йорк за 17 милиона долара. За това в...

09-05-2016, 00:05

САЩ: Подсъдими отне пистолет и застреля двама съдебни изпълнители

САЩ: Подсъдими отне пистолет и застреля …

В резултат на стрелба в съдебна палата в окръг Бериън, щата Мичиган, са убити най-малко трима души. Още един човек е пострадал, предаде телевизионния канал WZZM, позовавайки се на свой...

12-07-2016, 00:07

Съединените щати прехвърлят в Латвия 76 военни хеликоптера

Съединените щати прехвърлят в Латвия 76 …

През ноември Пентагонът ще прехвърли в Латвия на 76 хеликоптера Black Hawk, Apache и Chinook. Според съобщение на американската флота военната техника ще бъде доставена от Тексас до столицата на...

15-10-2017, 00:10

Видео: За 21 секунди продадоха 1 милион смартфона Meizu M5 Note

Видео: За 21 секунди продадоха 1 милион …

Едина от площадките продаващи смартфона е китайския интернет магазин Jingdong (jd.com). Meizu M5 Note още с появата си в асортимента на търговеца успя да счупи рекорда. Потребителите закупиха 1 милион Meizu M5 Note само за...

10-12-2016, 00:12

Авторът на селфито с Меркел е обиден от сравнението с терориста от Брюксел

Авторът на селфито с Меркел е обиден от …

Авторът на селфито с германския канцлер Ангела Меркел,  в който потребителите на социалните мрежи припознаха терориста който се взриви на летището в Брюксел, разказа за отношението си към такива коментари...

27-03-2016, 00:03

Джуджето от &quot;Игра на тронове&quot; се превърна в герой на Photoshop

Джуджето от "Игра на тронове" …

Актьорът Питър Динклидж (Peter Dinklage), известен с ролята си на Тирион Ланистър в популярния фентъзи сериал "Игра на тронове", се превърна в герой на Photoshop. Итернет потребители са използвали направена...

01-07-2016, 00:07

Гей неволи: Британските подводничари се оплакаха на Тереза Мей, че не могат да теглят порно от нета

Гей неволи: Британските подводничари се …

Двама британски подводничари се оплака на премиера Тереза Мей от това, че по време на морските мисии не могат да свалят в реално време порно от интернет, пише британското издание...

23-07-2017, 00:07

Метро в Санкт Петербург възстанови работата си

Метро в Санкт Петербург възстанови работ…

Метрото на Санкт-Петербург възстанови изцяло работата си във вторник 4 април, се съобщава на сайта на местната администрация. "Петербургското метро от сутринта започна да работи в пълен обем: по всички линии...

04-04-2017, 00:04

Aмерикански топ финансисти проведоха &quot;тайна среща&quot; за реформа на корпоративното управление

Aмерикански топ финансисти проведоха …

Джейм Даймън, изпълнителен директор на JP Morgan Chase, Уорън Бъфет, представители на инвестиционните банки, BlackRock, Fidelity, Vanguard, Capital Group и други управляващи голями активи инвеститори, са провели тайна среща, на...

03-02-2016, 00:02

Видео: Нападател на &quot;Реал&quot; закара млад фен до базата на отбора с колата си

Видео: Нападател на "Реал" зак…

Нападателя на мадридския "Реал" Алваро Мората откара фен до тренировъчната база на отбора за да му подари фланелка с автограф. Тъй като не е имал със себе си клубна фанелка, Мората...

22-10-2016, 00:10

Видео х 2: На шоуто Victoria’s Secret в Париж показаха сутиен за 3 милиона долара

Видео х 2: На шоуто Victoria’s Secret в …

Във френската столица, изригна шоуто Victoria´s Secret-2016, интересът към който не намалява с годините. Организаторите и този път не разочароваха зрителите събирайки на един подиум звезди на шоу-бизнеса и топ модели...

02-12-2016, 00:12

Stratfor: Путин създава „лична армия”, за да избегне преврат

Stratfor: Путин създава „лична армия”, з…

В Русия се появи нова служба за сигурност, пише Stratfor. Владимир Путин издаде заповед за създаване на Национална гвардия. Официално, нейните задачи са борба с тероризма и организираната престъпност, а...

08-04-2016, 00:04

Бомбардировките на Дрезден са военно престъпление

Бомбардировките на Дрезден са военно пре…

Бях военнопленник в Дрезден и спомените за тези ужасни събития и гневът не ме напускат до ден днешен.  Виктор Грег (Victor Gregg) Убийствата и кървавите сцени не бяха нищо ново за мен...

04-05-2016, 00:05

Мачове предавани по телевизията днес

Мачове предавани по телевизията днес

Мачове предавани по българските телевизии днес, неделя 13 май.

13-05-2018, 00:05

Dziennik Polityczny: В Варшава на срещата на върха на НАТО в делегацията на Украйна имаше порно звезда

Dziennik Polityczny: В Варшава на срещат…

По време на срещата на върха на НАТО във Варшава имаше заседание на Комисията НАТО-Украйна. Украинската делегация бе водена от президента Петро Порошенко. Особенна интрига на тази среща придаде участието...

13-07-2016, 00:07

Съществуването на НАТО след разпадането на Варшавския Договор е неоправдан риск и въпиющо зло

Съществуването на НАТО след разпадането …

Eric Zuesse Запазването на НАТО, след като неговият главен противник Варшавския договор прекрати своето съществуване през 1991 година, е безумие, което неумолимо тласка света към трета световна война. Днес такава война се опитва...

17-02-2016, 00:02

Times: Тереза Мей иска да се откаже да изплати на ЕС 60 милиарда евро след Brexit

Times: Тереза Мей иска да се откаже да и…

Юристите на Британското правителство са стигнали до извода, че Великобритания има правно основание да не изплаща на Европейския съюз 60 милиарда евро, по по-рано подписаните споразумения, след като напусне Европейския...

04-03-2017, 00:03

Al-Jazeera: Информацията разкрита от Тръмп идват от Йордания

Al-Jazeera: Информацията разкрита от Тръ…

Телевизионният канал Al-Jazeera съобщи, че източника на информация за терористичната конспирация на ИДИЛ разкрита по време на срещата на президента на САЩ Доналд Тръмп с руският външен министър Сергей Лавров...

18-05-2017, 00:05

Видео: Руските военни ликвидираха терористите обстрелвали авиобазата Хмеймим

Видео: Руските военни ликвидираха терори…

Руският военни светкавично отговориха на атаките на екстремистите обстреляли авиобазата Хмеймим в Сирия с минохвъргачки на 31 декември 2017 г., както и терористите използвали дронове за атака на срещу същата...

12-01-2018, 00:01

Видео: 80 години след представянето на белия шоколад Barry Callebaut измисли червен

Видео: 80 години след представянето на б…

На презентация в китайския град Шанхай швейцарският шоколадов гигант Barry Callebaut демонстрира "рубинен" шоколад. Това се казва в прессъобщение на компанията. Новият шоколад се различава с червеникав цвят и необичаен вкус. От...

07-09-2017, 00:09

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове предавани пряко по българските телевизии днес, събота 31 декември.

31-12-2016, 00:12

Щефа на ЦРУ е против разсекретяването на доклада за атентатите от 11 септември

Щефа на ЦРУ е против разсекретяването на…

  Американските власти не трябва да разсекретяват никога доклада на Специалната комисия за терористичните атаки на 11 септември, 2001 година. Това заяви в ефира на телевизията NBC директора на ЦРУ Джон...

02-05-2016, 00:05

Видео:  Токио ще изплати на жителите на Окинава 264 милиона долара за шума от самолетите на ВВС на САЩ

Видео: Токио ще изплати на жителите на …

Окръжния съд на град Наха (Префектура Окинава), задължи правителството на Япония да изплати обезщетение на местните жители за шума от самолетите на ВВС на САЩ, разположени в най голямата военновъздушна...

23-02-2017, 00:02