САЩ – Ким е паднал на колене, дали лидерът на КНДР няма да отмени срещата с Тръмп

Словесната обстрел от страна на САЩ се разгаря с нова сила, този път приближен на Тръмп обяви, че Ким Чен Ун е паднал на колене. Доколко това ще помогне за провеждането на съмита в Сингапур, и дали той изобщо ще се състои ще се разбере в близките дни.

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун на колене е молил за среща, заяви адвокатът на президентът на САЩ Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, цитиран от Bloomberg.

"Те обидиха нашия вицепрезидент и съветника по националната сигурност. Те ни заплашиха с ядрена война, в която обещаха да победят. Тогава ние анулирахме срещата на върха. След това, Ким Чен Ун падна на колене и започна да се моли за нея. Точно това е позицията, в която той трябва да се постави",- заяви Джулиани държейки реч в Израел.

В края на май Тръмп е изпратил писмо до Ким Чен Ун, в която е заявил, че не смята за необходимо да се проведе срещата на високо равнище, поради наскорошните "враждебни" изявления на Пхенян. В същото време, американският президент подчерта, че е готов да се срещне с лидера на КНДР в бъдеще.

Според него властите в Пхенян са имали бърза реакция, след като Тръмп обяви, че отменя срещата. След бързи преговори президентът обяви, че тя все пак ще се състои на 12-ти юни в Сингапур.

Според неговите думи самият севернокорейски лидер е настоявал за провеждането на срещата. Вече всички подробности за срещата между Ким Чен Ун и Тръмп са договорени.

Тръмп vs Ким Чен Ун - Най-чутовните изказвания за ядрената и ракетната програма на КНДР и един за друг

edd774b2d8f25526f36a6113bf6cafa0 L

По-долу привеждаме някои от най-известните изказвания на лидерите на САЩ и КНДР в хронологичен ред.

Заявленията на Доналд Тръмп:

1. Ким Чен Ун очевидно му сече пипето!

Тръмп - често ме питат дали лидерът на КНДР е полудял.

"Нямам представа. Но мога да ви кажа, <...>, че той е бил един млад човек на 26 или 27 години, когато получи властта от баща си, когато баща му умря. Той е трябвало да се справи с, очевидно, много твърди хора, генерали и други" , - заяви президентът на САЩ.

Според него, в ранна възраст, Ким Чен Ун е успял да се задържи на власт, а "много хора са се опитвали да му я отнемат".

- Така че е очевидно, че му сече пипето!

2. Ким Чен Ун е луд с ядрено оръжие

В телефонен разговор с президента на Филипините Родриго Дутерте през април 2017 г. Тръмп нарече диктатора на Северна Корея Ким Чен Ун "луд с ядрено оръжие".

3. КНДР е голям проблем, който ще бъде решен. Можем да се хванем на бас.

На 26 май 2017, след среща с японския премиер Шиндзо Абе преди срещата на върха на Г-7 на италианския остров Сицилия Тръмп заяви, че Северна Корея е голям проблем в задграничния дневния ред на Вашингтон.

"Този въпрос до голяма степен се намира в центъра на нашето внимание . Това е голям проблем, това е глобален проблем, и той ще бъде решен. В един момент ще се реши. Можем да се хванем на бас за това", каза президентът на САЩ.

4. Изстрелването на балистична ракета о страна на КНДР е демонстрация на неуважение към Китай

На 29-ти Май 2017 Доналд Тръмп написа на страницата си в Twitter, че КНДР показва неуважение към Китай, изстрелвайки своите балистични ракети.

5. Този момък не може ли да си намери по-добро занимание?

Вечерта на 3 юли 2017 г., коментирайки в Twitter поредното изстрелване на севернокорейска балистична ракета Тръмп, си зададе въпроса, дали "този момък не може да си намери по-добро занимание".

6. Критичен момент за целия свят

На 6 юли 2017, на съвместна пресконференция с президента на Полша Анджей Дуда Тръмп заяви, че светът изживява критичен момент заради заплахата от глобалния тероризъм и поведението на Северна Корея.

7. Трябва да сме твърди и решителни

На 8 август 2017 г. президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви на своята страница на Twitter, че с КНДР трябва да се държим твърдо и решително.

8. Северна Корея е по-добре да не ни заплашва – ще отговорим "огън и ярост"

На 8 Август 2017-та, след като Северна Корея отговори с заплахи и отказа да преговаря със Съединените щати за засилването на санкциите от страна на ООН, Тръмп заяви пред репортери, че Вашингтон ще реагира на новите заплахи с "огън и ярост."

9. Възможно, предупреждението за "огън и ярост", не е било "достатъчно твърдо"

На 10 Август 2017-та, след като КНДР заявиха за възможен ракетен удар срещу американската военна база на остров Гуам, Тръмп заяви, че може би предупреждението към Северна Корея за "огън и ярост" не е било "достатъчно твърдо".

10. Ким Чен Ун взе мъдро и обосновано решение

Отказът на Ким Чен Ун от идеята да атакува Гуам бе наречено от Тръмп "мъдро и обосновано решение".

11. Северна Корея започна да уважава Съединените щати

На 23 август 2017 г. Тръмп заяви, че лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун, е започнал да уважава Щатите. След като Ким Чен Ун заяви, че няма да атакува Гуам.

12. Всички варианти вече са на масата

На 29-ти Август 2017, коментирайки последното дотогава изстрелване на балистична ракета от севернокорейския режим, която падна в Тихия океан на 1180 километра източно от японски остров Хокайдо, Тръмп заяви, че в момента всички варианти за ответни действия се намират на неговата "маса".

13. Военните действия не са "най-предпочитаният вариант"

Коментирайки резултатите от телефонните преговори с председателя на Китай Си Дзинпин, по време на които е бил повдигнат въпросът за провокациите от страна на Северна Корея. Тръмп заяви, че военните действия срещу Северна Корея не са "най-предпочитаният вариант" за разрешаване на проблема на Корейския полуостров.

14. Ким Чен Ун е безумец

На 22 септември 2017 г. Тръмп нарече Ким Чен Ун безумец и го заплаши с невиждано досега изпитание.

15. Човекът-ракета изпълнява самоубийствена мисия, Съединените щати са готови "напълно да унищожат" КНДР.

На 19 септември 2017 година по време на първата си реч пред Общото събрание на ООН, президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече Ким Чен Ън човекът-ракета и изрази готовността на САЩ "да унищожи напълно" Северна Корея.

16. Преговорите с КНДР са загуба на време

На 1 октомври 2017 Тръмп написа на страницата си в Twitter, че американските дипломати не трябва да си губят времето за преговори с лидера на Северна Корея Ким Чен Ун.

17. Защо ме нарече "старче", аз не го наричам "нисък и дебел"?

На 12 ноември Тръмп написа обиден в Twitter: "Защо Ким Чен Ун ме оскърби, наричайки ме "старче", аз никога не го наричам "нисък и дебел". Какво да направя, аз се опитвам да бъда негов приятел - може би някой ден това ще се случи ".

Заявления на КНДР и лично Ким Чен Ун:

1. Администрацията на Тръмп приближава деня на превръщането на континента в пепел

На 3 юни 2017 Северна Корея осъди симулацията на САЩ на прихващането на междуконтинентална балистична ракета на страната и заяви, че Съединените щати не са в състояние да прихванат масивен ядрен удар.

2. Резолюция на Съвета за сигурност на ООН е враждебен акт

На 4 юни 2017 г. Северна Корея заяви, че резолюцията на Съвета за сигурност е "враждебен акт, който има за цел да сложи край на тестването на ядрените сили и да обезоръжи страната".

3. Психопатът Тръмп

На 22 юни 2017 в редакционната статия на севернокорейското издание Rodong Sinmun, КНДР призова Южна Корея да не следва политиката на президента на Съединените щати Доналд Тръмп, наричайки при това лидера на САЩ психопат.

4. На санкциите ще отговорим с "праведни действия"

На 7 август 2017 г. медиите съобщиха, че Северна Корея е осъдила последните наложени от ООН срещу нея санкции.

Според изявлението на официалната информационна агенция на КНДР новите санкции "нарушават суверенитета" на тази страна.

Пхенян обеща да отговори с "праведни действия", без да уточнява какви ще са те.

5. Заплахите за нанасяне на ракетни удари срещу острова Гуам, където се намира военната база на САЩ

На 9 август 2017 г. севернокорейските въоръжени сили обявиха, че обмислят възможността за нанасяне на ракетни удари в района на Гуам, където се намира военна база на САЩ.

Пхенян "предупреди, че е готов да води тотална война, ако Вашингтон започне превантивна война срещу него".

6. Изстрелването на ракета, която прелетя над Япония е прелюдия към изстрелването на ракети към Гуам

На 30 август 2017 лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун заяви, че последните балистични изпитания на Северна Корея, които се проведоха на 29-ти август са "прелюдия" към изстрелването на ракети към американската военна база на остров Гуам.

7. Водородна бойна глава за балистична ракета

На 3 септември 2017 г. властите в КНДР заявиха, че са разработили водороден боен заряд, който е достатъчно компактен, за да бъде инсталиран на междуконтинентална балистична ракета.

8. Тестът на водородната бомба е подарък за САЩ

На 5 септември 2017 г. постоянният представител на КНДР в ООН Хан Син заяви, че последният тест на водородната бомба е "подарък за Съединените щати".

Според думите на севернокорейския дипломат, Пхенян възнамерява да изпрати на Съединените щати "нов пакет с подаръци".

9. Съединените щати ще платят скъпо за думите на своя представител в Съвета за сигурност на ООН

На 8 септември 2017 Северна Корея заяви, че САЩ ще платят скъпо за думите на техния представител Ники Хейли в Съвета за сигурност на ООН за това, че Пхенян "иска война."

Държавната новинарска агенция на КНДР нарече тези думи на Хайли истерични.

10. САЩ ще платят с болка и страдание за новите санкции

На 11 септември 2017 г. от Министерството на външните работи на КНДР заявиха, че Съединените щати ги очаква "най-голямата болка и страдание в тяхната история", ако Съветът за сигурност на ООН одобри резолюцията за разширяване на санкциите.

11. Япония ще потъне до дъното на океана, а САЩ ще се превърнат в "пепел и тъмнина"

На 14 септември 2017 Северна Корея заплаши с ядрен удар да изпратите Япония на океанското дъно, а САЩ да потопи в "пепел и мрак", съобщи централната телеграфна агенция на КНДР.

12. Ако Тръмп си помисли, че може да ни "изплаши с кучешки лай" - това са "кучешки сънища"

На 21 септември 2017 ръководителят на Министерството на външните работи на КНДР Ри Йонг Хо коментира изявлението на президента на САЩ Доналд Тръмп, който в реч от трибуната на Организацията на обединените нации заплаши да "унищожи напълно" КНДР.

"Ако той смята, че може да ни изплаши с кучешки лай, то това са си кучешки сънища", заяви министърът.

Медиите отбелязаха, че в корейския език фразата кучешки сънища, означава абсурд и безмислица.

13. Тръмп се държи като "умствено изостанал американски малоумен старчок".

На 22 септември 2017 г. Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза, че американският президент Доналд Тръмп се държи като "гангстер", който ще трябва да плати скъпо за заплахите за унищожаването на КНДР.

При Това Ким Чен Ун отбеляза, че твърденията на Тръмп още повече са го убедили, че КНДР е избрала "правилния път за развитие".

"Психически невменяемото поведение на президента на САЩ, заявил открито от трибуната на ООН за намерението, да унищожи напълно суверенна държава ... кара хората с нормален начин на мислене, да се замислят за внимателност и хладнокръвие", каза лидерът на Северна Корея, допълвайки, че президента Тръмп е "умствено изостанал американски малоумен старчок" (mentally deranged U.S. dotard).

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Добавете коментар

лента

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
Вестник The Daily Telegraph подкрепи излизането на Великобритания от ЕС

Вестник The Daily Telegraph подкрепи изл…

По този начин, изданието застана на страната на таблоида The ​​Sun, подкрепящ излизането на Великобритания от ЕС. The Daily Telegraph призова британците да гласуват за оттеглянето на страната от ЕС...

21-06-2016, 00:06

La Gazzetta dello Sport: &quot;МЮ&quot; е предложил за халфа на &quot;Ювентус&quot; Пол Погба 124 милиона евро

La Gazzetta dello Sport: "МЮ" …

"Манчестър Юнайтед" не оставя опитите да си върне Пол Погба. Според информация на журналиста на La Gazzetta dello Sport Карло Лаудис, "червените дяволи" са предложили на "Ювентус" 100 милиона евро плюс...

19-07-2016, 00:07

Швейцария разясни отношението си към антируските санкции

Швейцария разясни отношението си към ант…

Швейцария не чувства натиск от страна на ЕС или САЩ по въпроса за присъединяването към антируските санкции. Тази позиция, поясни ръководителя на външната политика на Федералния департамент на външните работи...

18-06-2016, 00:06

Генерал Брийдлав е гледал филма Мостът на шпионите / Bridge of Spies

Генерал Брийдлав е гледал филма Мостът н…

Командирът на Европейското командване на въоръжените сили на САЩ и на Върховното командване на Обединените въоръжени сили на НАТО в Европа Филип Брийдлав предложи да се върне обратно в строя...

27-03-2016, 00:03

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове предавани пряко по българските телевизии днес, петък 30 декември.

30-12-2016, 00:12

Видео: Министърът на МВР на САЩ препусна с кон до работното си място

Видео: Министърът на МВР на САЩ препусна…

Очевидно, ако все пак правителството на Доналд Тръмп не остане в историята със своите политически решения, то ще остави следа със неординарните действия на много от членовете му, които ще...

03-03-2017, 00:03

Мосул: Е ИДИЛ ги няма - но мъката и разрухата остават

Мосул: Е ИДИЛ ги няма - но мъката и разр…

Мосул бе освободен от ИДИЛ. Победата над екстремистите обаче не означава автоматично и мир. В източните части на града, които бяха освободени преди повече от шест месеца, хората все още...

12-07-2017, 00:07

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове предавани по българските телевизии днес, неделя 3 септември.

03-09-2017, 00:09

Нападателя на &quot;Барселона&quot; се контузи в гърдите и кръста

Нападателя на "Барселона" се к…

Лионел Меси получи контузия на играния в четвъртък на Estadio San Juan приятелския мач на Аржентина с Хондурас. Приятелската среща завърши с победа за аржентинците с резултат 1:0 а победния гол бе отбелязан от Гонсало...

28-05-2016, 00:05

Футболните мачове предавани по телевизията днес

Футболните мачове предавани по телевизия…

Футболните мачове предавани по българските телевизии днес, сряда 4 април.

04-04-2018, 00:04

Тимошенко започна събирането на подписи за оставката на Яценюк

Тимошенко започна събирането на подписи …

Фракциите "Батькивщина“ и “Самопомощ“ започнаха да събират подписи във Върховната Рада на Украйна за оставката на правителството на Арсений Яценюк. Това бе съобщено от лидера на "Батькивщина“ Юлия Тимошенко по...

15-02-2016, 00:02

САЩ: Палава учителка е правила половин година секс със своя ученичка

САЩ: Палава учителка е правила половин г…

Палавата 30-годишна учителка по физическо Хилъри Датило от гимназия в град Хамилтън в американския щат Охайо, в продължение на шест месеца е въртяла лесбийски роман с ученичка, която тренирала при нея...

14-01-2018, 00:01

Футболните мачове предавани по телевизията днес

Футболните мачове предавани по телевизия…

Футболните мачове предавани по българските телевизии днес, неделя 18 март.

18-03-2018, 00:03

Жените и мъжете по различен начин чувстват приближаването на старостта

Жените и мъжете по различен начин чувств…

Ако вярваме на психолозите, жените чувстват началото на стареенето започвайки от 29-годишната си възраст, мъжете от своя страна, вярват че са млади с душа и тяло до 58 години. Освен това, според...

25-08-2016, 00:08

В мрежата се появи видео, на което се вижда как бунтовниците се предават на властите в Истанбул

В мрежата се появи видео, на което се ви…

В мрежата се появи видео, което показва как десетки войници участвали в превземането на единия от мостовете над Босфора в Истанбул се предават. Видеоклипа показва, как около 50 участници на неуспешния...

16-07-2016, 00:07

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове предавани по българските телевизии днес, събота 18 ноември.

18-11-2017, 00:11

Самолетите на Меркел и Оланд на фона на Джъмбо Джета на Iron Maiden станаха повод за шеги

Самолетите на Меркел и Оланд на фона на …

Германски журналисти публикуваха в страницата на телевизионното шоу Tagesschau във Facebook снимка от летището Цюрих, на която са самолетите на германския канцлер Ангела Меркел, френския президент Франсоа Оланд и британската...

03-06-2016, 00:06

Китайски коментатори попаднаха в престрелка в Рио

Китайски коментатори попаднаха в престре…

В Рио де Жанейро автобус превозващ китайски коментатори от летището за олимпийското село попадна в престрелка, съобщи изданието Shanghaiist. В автобуса е имало баскетболни коментатори. В престрелката са били убити шест...

06-08-2016, 00:08

Anadolu: Взривиха жп линия в турската провинция Диарбекир – товарен влак дерайлира

Anadolu: Взривиха жп линия в турската пр…

Взривиха железопътна линия в турската провинция Диарбекир, при което дерайлира товарен влак, съобщи в понеделник агенция Anadolu. По предварителни данни, никой в резултатна експлозията не е пострадал. Турските власти смятат че...

27-02-2017, 00:02

Отменени са повече от 230 полета заради стачка на пилотите на шведската авиокомпания SAS

Отменени са повече от 230 полета заради …

Шведските пилоти на SAS Scandinavian Airlines удължиха стачката си, която започна в петък вечерта поради несъгласието на профсъюза с условията на труд. Това става ясно от прессъобщение на авиокомпанията. "В понеделник...

13-06-2016, 00:06

Сирийският президент отказа да напусне страната и да избяга в Иран

Сирийският президент отказа да напусне с…

  Сирийският президент Башар Асад е отказал предложението на Техеран да се премести в Иран и да ръководи от там военната операция. Асад е заявил, че той и семейството му ще останат...

24-04-2016, 00:04

Bloomberg: Тръмп иска да се види с Ким Чен Ун на четири очи преди старта на съмита

Bloomberg: Тръмп иска да се види с Ким Ч…

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп иска да проведе среща на четири очи със севернокорейския лидер Ким Чен Ун преди началото на официалната им среща в Сингапур, съобщи Bloomberg, цитирайки...

10-06-2018, 00:06

Главатаря на &quot;Ислямска държава&quot; е тежко ранен при въздушен удар

Главатаря на "Ислямска държава…

Главатаря на международната терористична групировка ИДИЛ Абу Бакр ал Багдади вероятно е тежко ранен при въздушен удар в Западен Ирак. Информацията за раняването на лидера на терористите разпространиха сателитните телевизионни...

13-02-2017, 00:02

Европа под обсада: Срещата в Брюксел за мигрантите – много шум за нищо

Европа под обсада: Срещата в Брюксел за …

Срещата на върха на ЕС за миграцията била конструктивна, но без конкретни резултати. Това заяви на пресконференция испанският премиер Педро Санчес, цитиран от Reuters. В момента Европейският съюз (ЕС) не може да намери...

25-06-2018, 00:06

В УЕФА се замислиха за намаляване на броя на отборите в Шампионската лига

В УЕФА се замислиха за намаляване на бро…

Съюза на европейските футболни асоциации (УЕФА) обмисля намаляване на броя на участниците в групите от Шампионската лига от 32 до 16 отбора. То се съобщава от The Telegraph. Турнира в новият...

24-03-2016, 00:03

Доналд Тръмп младши напомни на американските знаменитости за обещанието им да напуснат САЩ

Доналд Тръмп младши напомни на американс…

Синът на президента на САЩ Доналд Тръмп младши чрез своя микроблог Twitter напомни на американските знаменитости за обещанието им да напуснат Съединените щати, заради резултатите от президентските избори. "Аз все още...

10-04-2017, 00:04

Independent: САЩ заплашиха Турция да остане без НАТО

Independent: САЩ заплашиха Турция да ост…

Турция може да загуби членство в алианса, ако не се подчини на принципите на демокрацията след неуспешният преврат, това заявиха във висшите кръгове в САЩ. Турските власти арестуваха през уикенда...

18-07-2016, 00:07

Видео: &quot;Ти пък кой си?&quot; Кристиано Роналдо отказа на сина на Гунар да обменят тениските си на Евро-2016

Видео: "Ти пък кой си?" Кристи…

Смешен епизод след мача Португалия - Исландия. Веднага след последния съдийски сигнал футболиста на исландския национален отбор Арон Гунарсон притича при португалската звезда с предложение си сменят фанелките. Между тях се...

16-06-2016, 00:06

В Азербайджан разгониха демонстранти с противопожарни оръдия

В Азербайджан разгониха демонстранти с п…

В Азербайджан за разпръсване на демонстранти протестиращи срещу скока на цените използвахасълзотворен газ и вода от противопожарни оръдия В град Губа Азербайджан, вътрешните войски и полицията са използвали сълзотворен газ и...

20-01-2016, 00:01

Биг брадър: Google ви следи дори ако смартфона ви е изключен

Биг брадър: Google ви следи дори ако сма…

Биг Брадър - смартфоните с операционната система Android непрекъснато следят местоположението на потребителите, дори и при изключен трансфер на данни. Тази информация Google потвърди пред изданието Quartz. От Google са започнали да...

23-11-2017, 00:11

CNN: &quot;Огледален отговор&quot; на санкциите няма да има - Кремъл ще изчака инагурацията на Тръмп

CNN: "Огледален отговор" на са…

Прессекретаря на Путин заяви, че президентът на Русия ще предприеме аналогични действия срещу Съединените щати. Но, той няма да действа прибързано. При нас на пряката ни линия от Москва е...

30-12-2016, 00:12

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове предавани по българските телевизии днес, неделя 6 август.

06-08-2017, 00:08

Видео х 2: Бунтовници в Сирия заснеха въздушен удар с управляема бомба КАБ-1500

Видео х 2: Бунтовници в Сирия заснеха въ…

В Сирия бунтовниците заснеха въздушен удар на руски изтребител-бомбардировач Су-34 въоръжен с управляеми бомби КАБ-1500Л, видеото е качено на YouTube-канала Step News Agency. На кадрите може да се види атаката на...

11-04-2017, 00:04

В Иран &quot;случайно&quot; намериха 134-годишен кюрд дълголетник

В Иран "случайно" намериха 134…

По време на националното преброяване в Иран бе намерен мъж роден през 1882 година, 134-годишния дълголетник се казва Ахмад Суфи и живее в град Саккез, в провинция Кюрдистан. Досега за най-стар...

30-11-2016, 00:11

Право куме в очи: Израелския премиер – ЕС са безумци, унгарския му колега е на същото мнение

Право куме в очи: Израелския премиер – Е…

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху остро се изказа за ЕС по време на закрита среща в унгарската столица Будапеща тази сутрин, пише израелското издание "Аарец". Нетаняху заяви пред премиерите на Унгария...

20-07-2017, 00:07

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове по телевизията днес

Футболните мачове предавани по българските телевизии днес, понеделник 30 октомври.

30-10-2017, 00:10

&quot;Газпром&quot; се едоговори за доставки на  газ по дъното на Черно море до Гърция и Италия

"Газпром" се едоговори за дост…

"Газпром", италианската Edison и гръцката DEPA подписаха меморандум за доставки на газ от Русия по дъното на Черно море през трети страни до Гърция, и от Гърция до Италия. Това...

25-02-2016, 00:02

ВИДЕО: Топ 10 НА ГРЕШНО ВЗРИВЕНИТЕ СГРАДИ + 1 – мавзолея на Димитров в София

ВИДЕО: Топ 10 НА ГРЕШНО ВЗРИВЕНИТЕ СГРАД…

10 перфектни примера за това как да не трябва да се разрушават сгради, надяваме се че ще се насладите на тези издънки. Компилиралите видеоклипа са пропуснали чутовна издънка с адрес България...

27-01-2018, 00:01

Видео: В Сицилия отново се събуди вулкана Етна

Видео: В Сицилия отново се събуди вулкан…

На италианския остров Сицилия започна да изригва лава от югоизточния кратер на вулкана Етна. Видео от природния катаклизъм бе качено в мрежата от Ruptly. Според мнението на експертите, сегашното изригване...

28-02-2017, 00:02

CNN Turk - Видео: Ердоган припадна по време на празничната молитва

CNN Turk - Видео: Ердоган припадна по вр…

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган припадна по време на празничната молитва по случай края на свещения месец Рамадан, съобщи в неделя телевизионен канал CNN Turk. Турският президент Реджеп Тайип Ердоган излиза от джамията...

25-06-2017, 00:06