САЩ – Ким е паднал на колене, дали лидерът на КНДР няма да отмени срещата с Тръмп

Словесната обстрел от страна на САЩ се разгаря с нова сила, този път приближен на Тръмп обяви, че Ким Чен Ун е паднал на колене. Доколко това ще помогне за провеждането на съмита в Сингапур, и дали той изобщо ще се състои ще се разбере в близките дни.

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун на колене е молил за среща, заяви адвокатът на президентът на САЩ Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, цитиран от Bloomberg.

"Те обидиха нашия вицепрезидент и съветника по националната сигурност. Те ни заплашиха с ядрена война, в която обещаха да победят. Тогава ние анулирахме срещата на върха. След това, Ким Чен Ун падна на колене и започна да се моли за нея. Точно това е позицията, в която той трябва да се постави",- заяви Джулиани държейки реч в Израел.

В края на май Тръмп е изпратил писмо до Ким Чен Ун, в която е заявил, че не смята за необходимо да се проведе срещата на високо равнище, поради наскорошните "враждебни" изявления на Пхенян. В същото време, американският президент подчерта, че е готов да се срещне с лидера на КНДР в бъдеще.

Според него властите в Пхенян са имали бърза реакция, след като Тръмп обяви, че отменя срещата. След бързи преговори президентът обяви, че тя все пак ще се състои на 12-ти юни в Сингапур.

Според неговите думи самият севернокорейски лидер е настоявал за провеждането на срещата. Вече всички подробности за срещата между Ким Чен Ун и Тръмп са договорени.

Тръмп vs Ким Чен Ун - Най-чутовните изказвания за ядрената и ракетната програма на КНДР и един за друг

edd774b2d8f25526f36a6113bf6cafa0 L

По-долу привеждаме някои от най-известните изказвания на лидерите на САЩ и КНДР в хронологичен ред.

Заявленията на Доналд Тръмп:

1. Ким Чен Ун очевидно му сече пипето!

Тръмп - често ме питат дали лидерът на КНДР е полудял.

"Нямам представа. Но мога да ви кажа, <...>, че той е бил един млад човек на 26 или 27 години, когато получи властта от баща си, когато баща му умря. Той е трябвало да се справи с, очевидно, много твърди хора, генерали и други" , - заяви президентът на САЩ.

Според него, в ранна възраст, Ким Чен Ун е успял да се задържи на власт, а "много хора са се опитвали да му я отнемат".

- Така че е очевидно, че му сече пипето!

2. Ким Чен Ун е луд с ядрено оръжие

В телефонен разговор с президента на Филипините Родриго Дутерте през април 2017 г. Тръмп нарече диктатора на Северна Корея Ким Чен Ун "луд с ядрено оръжие".

3. КНДР е голям проблем, който ще бъде решен. Можем да се хванем на бас.

На 26 май 2017, след среща с японския премиер Шиндзо Абе преди срещата на върха на Г-7 на италианския остров Сицилия Тръмп заяви, че Северна Корея е голям проблем в задграничния дневния ред на Вашингтон.

"Този въпрос до голяма степен се намира в центъра на нашето внимание . Това е голям проблем, това е глобален проблем, и той ще бъде решен. В един момент ще се реши. Можем да се хванем на бас за това", каза президентът на САЩ.

4. Изстрелването на балистична ракета о страна на КНДР е демонстрация на неуважение към Китай

На 29-ти Май 2017 Доналд Тръмп написа на страницата си в Twitter, че КНДР показва неуважение към Китай, изстрелвайки своите балистични ракети.

5. Този момък не може ли да си намери по-добро занимание?

Вечерта на 3 юли 2017 г., коментирайки в Twitter поредното изстрелване на севернокорейска балистична ракета Тръмп, си зададе въпроса, дали "този момък не може да си намери по-добро занимание".

6. Критичен момент за целия свят

На 6 юли 2017, на съвместна пресконференция с президента на Полша Анджей Дуда Тръмп заяви, че светът изживява критичен момент заради заплахата от глобалния тероризъм и поведението на Северна Корея.

7. Трябва да сме твърди и решителни

На 8 август 2017 г. президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви на своята страница на Twitter, че с КНДР трябва да се държим твърдо и решително.

8. Северна Корея е по-добре да не ни заплашва – ще отговорим "огън и ярост"

На 8 Август 2017-та, след като Северна Корея отговори с заплахи и отказа да преговаря със Съединените щати за засилването на санкциите от страна на ООН, Тръмп заяви пред репортери, че Вашингтон ще реагира на новите заплахи с "огън и ярост."

9. Възможно, предупреждението за "огън и ярост", не е било "достатъчно твърдо"

На 10 Август 2017-та, след като КНДР заявиха за възможен ракетен удар срещу американската военна база на остров Гуам, Тръмп заяви, че може би предупреждението към Северна Корея за "огън и ярост" не е било "достатъчно твърдо".

10. Ким Чен Ун взе мъдро и обосновано решение

Отказът на Ким Чен Ун от идеята да атакува Гуам бе наречено от Тръмп "мъдро и обосновано решение".

11. Северна Корея започна да уважава Съединените щати

На 23 август 2017 г. Тръмп заяви, че лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун, е започнал да уважава Щатите. След като Ким Чен Ун заяви, че няма да атакува Гуам.

12. Всички варианти вече са на масата

На 29-ти Август 2017, коментирайки последното дотогава изстрелване на балистична ракета от севернокорейския режим, която падна в Тихия океан на 1180 километра източно от японски остров Хокайдо, Тръмп заяви, че в момента всички варианти за ответни действия се намират на неговата "маса".

13. Военните действия не са "най-предпочитаният вариант"

Коментирайки резултатите от телефонните преговори с председателя на Китай Си Дзинпин, по време на които е бил повдигнат въпросът за провокациите от страна на Северна Корея. Тръмп заяви, че военните действия срещу Северна Корея не са "най-предпочитаният вариант" за разрешаване на проблема на Корейския полуостров.

14. Ким Чен Ун е безумец

На 22 септември 2017 г. Тръмп нарече Ким Чен Ун безумец и го заплаши с невиждано досега изпитание.

15. Човекът-ракета изпълнява самоубийствена мисия, Съединените щати са готови "напълно да унищожат" КНДР.

На 19 септември 2017 година по време на първата си реч пред Общото събрание на ООН, президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече Ким Чен Ън човекът-ракета и изрази готовността на САЩ "да унищожи напълно" Северна Корея.

16. Преговорите с КНДР са загуба на време

На 1 октомври 2017 Тръмп написа на страницата си в Twitter, че американските дипломати не трябва да си губят времето за преговори с лидера на Северна Корея Ким Чен Ун.

17. Защо ме нарече "старче", аз не го наричам "нисък и дебел"?

На 12 ноември Тръмп написа обиден в Twitter: "Защо Ким Чен Ун ме оскърби, наричайки ме "старче", аз никога не го наричам "нисък и дебел". Какво да направя, аз се опитвам да бъда негов приятел - може би някой ден това ще се случи ".

Заявления на КНДР и лично Ким Чен Ун:

1. Администрацията на Тръмп приближава деня на превръщането на континента в пепел

На 3 юни 2017 Северна Корея осъди симулацията на САЩ на прихващането на междуконтинентална балистична ракета на страната и заяви, че Съединените щати не са в състояние да прихванат масивен ядрен удар.

2. Резолюция на Съвета за сигурност на ООН е враждебен акт

На 4 юни 2017 г. Северна Корея заяви, че резолюцията на Съвета за сигурност е "враждебен акт, който има за цел да сложи край на тестването на ядрените сили и да обезоръжи страната".

3. Психопатът Тръмп

На 22 юни 2017 в редакционната статия на севернокорейското издание Rodong Sinmun, КНДР призова Южна Корея да не следва политиката на президента на Съединените щати Доналд Тръмп, наричайки при това лидера на САЩ психопат.

4. На санкциите ще отговорим с "праведни действия"

На 7 август 2017 г. медиите съобщиха, че Северна Корея е осъдила последните наложени от ООН срещу нея санкции.

Според изявлението на официалната информационна агенция на КНДР новите санкции "нарушават суверенитета" на тази страна.

Пхенян обеща да отговори с "праведни действия", без да уточнява какви ще са те.

5. Заплахите за нанасяне на ракетни удари срещу острова Гуам, където се намира военната база на САЩ

На 9 август 2017 г. севернокорейските въоръжени сили обявиха, че обмислят възможността за нанасяне на ракетни удари в района на Гуам, където се намира военна база на САЩ.

Пхенян "предупреди, че е готов да води тотална война, ако Вашингтон започне превантивна война срещу него".

6. Изстрелването на ракета, която прелетя над Япония е прелюдия към изстрелването на ракети към Гуам

На 30 август 2017 лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун заяви, че последните балистични изпитания на Северна Корея, които се проведоха на 29-ти август са "прелюдия" към изстрелването на ракети към американската военна база на остров Гуам.

7. Водородна бойна глава за балистична ракета

На 3 септември 2017 г. властите в КНДР заявиха, че са разработили водороден боен заряд, който е достатъчно компактен, за да бъде инсталиран на междуконтинентална балистична ракета.

8. Тестът на водородната бомба е подарък за САЩ

На 5 септември 2017 г. постоянният представител на КНДР в ООН Хан Син заяви, че последният тест на водородната бомба е "подарък за Съединените щати".

Според думите на севернокорейския дипломат, Пхенян възнамерява да изпрати на Съединените щати "нов пакет с подаръци".

9. Съединените щати ще платят скъпо за думите на своя представител в Съвета за сигурност на ООН

На 8 септември 2017 Северна Корея заяви, че САЩ ще платят скъпо за думите на техния представител Ники Хейли в Съвета за сигурност на ООН за това, че Пхенян "иска война."

Държавната новинарска агенция на КНДР нарече тези думи на Хайли истерични.

10. САЩ ще платят с болка и страдание за новите санкции

На 11 септември 2017 г. от Министерството на външните работи на КНДР заявиха, че Съединените щати ги очаква "най-голямата болка и страдание в тяхната история", ако Съветът за сигурност на ООН одобри резолюцията за разширяване на санкциите.

11. Япония ще потъне до дъното на океана, а САЩ ще се превърнат в "пепел и тъмнина"

На 14 септември 2017 Северна Корея заплаши с ядрен удар да изпратите Япония на океанското дъно, а САЩ да потопи в "пепел и мрак", съобщи централната телеграфна агенция на КНДР.

12. Ако Тръмп си помисли, че може да ни "изплаши с кучешки лай" - това са "кучешки сънища"

На 21 септември 2017 ръководителят на Министерството на външните работи на КНДР Ри Йонг Хо коментира изявлението на президента на САЩ Доналд Тръмп, който в реч от трибуната на Организацията на обединените нации заплаши да "унищожи напълно" КНДР.

"Ако той смята, че може да ни изплаши с кучешки лай, то това са си кучешки сънища", заяви министърът.

Медиите отбелязаха, че в корейския език фразата кучешки сънища, означава абсурд и безмислица.

13. Тръмп се държи като "умствено изостанал американски малоумен старчок".

На 22 септември 2017 г. Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза, че американският президент Доналд Тръмп се държи като "гангстер", който ще трябва да плати скъпо за заплахите за унищожаването на КНДР.

При Това Ким Чен Ун отбеляза, че твърденията на Тръмп още повече са го убедили, че КНДР е избрала "правилния път за развитие".

"Психически невменяемото поведение на президента на САЩ, заявил открито от трибуната на ООН за намерението, да унищожи напълно суверенна държава ... кара хората с нормален начин на мислене, да се замислят за внимателност и хладнокръвие", каза лидерът на Северна Корея, допълвайки, че президента Тръмп е "умствено изостанал американски малоумен старчок" (mentally deranged U.S. dotard).

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Добавете коментар

лента

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
И победител е: Да, &quot;123456&quot; отново стана най-популярната парола в света

И победител е: Да, "123456" от…

Специалисти от компанията Keeper Security изясниха, че най-популярната парола в света за 2016 година отново е "123456", съобщи портала Softpedia. Експертите са анализирали данните от мащабните течове на информация случили се...

17-01-2017, 00:01

Видео: Шофьор на камион спаси мотоциклетист след огнена катастрофа в източния китайски град Нанчан

Видео: Шофьор на камион спаси мотоциклет…

Страшна история със щастлив завършек. Бързата реакция на шофьора на камиона и неговите колеги спасиха живота на мотоциклетист, който се заби в камиона им предизвиквайки огнена катастрофа миналата събота в Нанчан...

11-05-2017, 00:05

Reuters: Тръмп официално стана кандидат за президент на САЩ от републиканците

Reuters: Тръмп официално стана кандидат …

Милиардерът Доналд Тръмп на националният конгрес на Републиканската партия, който се провежда в Кливланд, щата Охайо, получили най-много гласове при разглеждането на въпроса за кандидат президент на САЩ. За това...

20-07-2016, 00:07

Сърбия няма да признае Косово в замяна на европейски морков

Сърбия няма да признае Косово в замяна н…

Сърбия няма намерение да признае едностранно обявената независимост на Косово в замяна за членство в Европейския съюз, заяви сръбският външен министър Ивица Дачич, цитиран от ТАСС. "Сърбия няма да плюе на...

27-10-2018, 00:10

Видео: Много загинали при мощна експлозия в китайския град Нингбо

Видео: Много загинали при мощна експлози…

Мощна експлозия прогърмя в пристанищният град Нингбо, намиращ се в южен Китай, близо до Шанхай. Експлозията се случи в един от заводите на града, тя е била толкова мощна, че няколко...

26-11-2017, 00:11

The Telegraph: Отровата от която пострада Скрипал, е била скрита в багажа на дъщеря му, твърдят британските разузнавателните служби

The Telegraph: Отровата от която пострад…

Почти по Агата Кристи. Източник от британските разузнавателни служби разкри пред вестник The Telegraph, че нервнопаралитичното вещество "Новичок", с което бе отровен бившия офицер от руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Сергей...

16-03-2018, 00:03

Мачове предавани по телевизията днес

Мачове предавани по телевизията днес

Мачове предавани по българските телевизии днес, петък 18 януари.

18-01-2019, 00:01

Уругвай купува Hongdu L-15 – Бюджетен свръхзвуков учебно-боен самолет за 10 млн. долара

Уругвай купува Hongdu L-15 – Бюджетен св…

Уругвай с население 3,444,006 души и с БВП по-голям от този на България не може да си позволи покупката на самолет от типа F-16 Fuerza Aérea Uruguaya (FAU – ВВС на Уругвай) решиха...

10-01-2019, 00:01

Появи се видео от мястото на самолетната катастрофа в Колумбия

Появи се видео от мястото на самолетната…

В мрежата се появи видео от мястото на падането на самолета в Колумбия, в който се намираха футболиститена бразилският клуб "Шапекоенсе", то бе качено от Ruptly. Самолетът пътуващ за колумбийския град...

29-11-2016, 00:11

Handelsblatt: Зад бойкота на &quot;Северен поток - 2&quot; стои не Полша, а Америка

Handelsblatt: Зад бойкота на "Север…

Спорът около плановете за изграждането на газопровода "Северен поток - 2" по дъното на Балтийско море става все по ожесточен. Както пише Handelsblatt, предимно Полша е срещу реализацията на проекта...

09-06-2016, 00:06

САЩ призова Турция да не провежда военна операция в сирийския Африн

САЩ призова Турция да не провежда военна…

Противопоставянето между Вашингтон и Анкара в района Африн в северна Сирия ескалира, САЩ въоръжават и обучават кюрдски подразделения, които Анкара смята за терористи. Държавният департамент на САЩ смята, че Турция трябва...

19-01-2018, 00:01

Зинедин Зидан се срещна с Килиан Мбаппе, да го убеди да отиде в &quot;Реал&quot;

Зинедин Зидан се срещна с Килиан Мбаппе…

Рекордния трансфер все още може да се осъществи. Зидан обеща на 18-годишният французин много игрово време. Както съобщава L'Equipe, главният треньор на "Реал" е споменат и за евентуалното оттегляне от мадридския...

23-06-2017, 00:06

Какво? Държавният департамент твърди, че САЩ са донесли на Сирия „мир и стабилност“ през 2015 година

Какво? Държавният департамент твърди, че…

В официалния блог на Държавния департамент DipNote прес-секретарят Джон Кърби съобщава за техните постиженията през 2015 година под хаштага #2015in5Words (2015 в пет думи). В някои случаи те отговарят на...

02-01-2016, 09:01

Новият водещ на Top Gear се скара  с ръководството на ВВС

Новият водещ на Top Gear се скара с рък…

Британският шоумен Крис Еванс, който стана водещ на телевизионното шоу Top Gearпрез 2015 г. , спретна скандал с ръководството на телевизионния канал BBC. Според „The Telegraph“, скандала с ръководството на...

19-01-2016, 00:01

Видео: Руснаците свалиха израелски балистични ракети в Сирия

Видео: Руснаците свалиха израелски балис…

Руските системи за противовъздушна отбрана (ПВО) са унищожили балистична ракета "Ерихон 1", с които израелската артилерия атакува иранската военна база в сирийския град Ал-Кишва, разположен на 50 километра от израелската...

03-12-2017, 00:12

Видео: Военния парад за Гергьовден през годините

Видео: Военния парад за Гергьовден през …

Как се променяше военния парад за Гергьовден през годините. "Пищен и Грандиозен" военен парад за Гергьовден, 6 май 2018 година Не "Пищен и Грандиозен" военен парад по повод "13 века България", 1981...

09-12-2018, 00:12

Bild съобщи нови подробности за терористичното нападение в Берлин

Bild съобщи нови подробности за терорист…

Полския шофьор Лукаш Урбан, чийто камион бе използван за нападението срещу Коледния базар в Берлин, не е бил в състояние да попречи на терориста дърпайки от него волана, тъй като...

27-12-2016, 00:12

Италианските прокурори подозират Deutsche Bank в манипулиране на пазара

Италианските прокурори подозират Deutsch…

    Прокуратурата на южния италиански град Трани започна разследване срещу германска банка Deutsche Bank, и петима нейни  бивши топ мениджъри по подозрение за манипулиране на пазара, предаде в петък телевизионния канал...

06-05-2016, 00:05

Мача е свирен: &quot;Газпром&quot; ще доставя газ за Италия, но не през България, а през Турция и Гърция

Мача е свирен: "Газпром" ще до…

"Газпром", гръцката DEPA и италианската Edison подписаха споразумение за сътрудничество за организиране на южния маршрут на доставки на руски газ за Европа. Документът бе подписан от страните в рамките на...

03-06-2017, 00:06

CNN: Тръмп - Обама ми остави в наследство &quot;разграден двор&quot;

CNN: Тръмп - Обама ми остави в наследств…

Бившият американски президент Барак Хюсеин Обама остави след себе си "разграден двор" в страната и чужбина – се оплака Доналд Тръмп срещу своя предшественик по време на пресконференция пред репортерите...

17-02-2017, 00:02

Британците разкриха името на уличния художник на графити с псевдонима Бенкси

Британците разкриха името на уличния худ…

Британските учени от лондонския университет Queen Mary, са използвали технологията за географско профилиране, за да разкрият самоличността на мистериозния уличен художник използващ псевдонима Бенкси. Според вестник The ​​Independent, изследователите са сравнявнили...

06-03-2016, 00:03

Право куме в очи: Филипинският президент нарече Барак Обама &quot;кучи син&quot;

Право куме в очи: Филипинският президент…

Президента на Филипините Родриго Дутерте си позволи това, което не си позволяват нито Владимир Путин, нито дори Росен Плевнелиев, той нарече американският си колега Барак Обама, "кучи син", съобщи агенция France...

06-09-2016, 00:09

Валенса прочете класифицираните документи и каза, че доносите не са негови

Валенса прочете класифицираните документ…

Първият президент на демократична Полша Лех Валенса, след преглед на секретните документи говорещи за агентурното му минало, каза, че не е писал публикуваните доноси. През февруари, в дома на генерал Чеслав...

05-04-2016, 00:04

Die Welt: Русия може да прегази Украйна за броени дни

Die Welt: Русия може да прегази Украйна …

На Русия ще й отнеме само няколко дена да превземе Украйна. Това заяви бившият генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен в интервю за германския вестник Die Welt. "Руските войски в...

07-06-2018, 00:06

Хю Лори ще влезе в познати води и ще се появи  отново като доктор в нов сериал

Хю Лори ще влезе в познати води и ще се …

Хю Лори, който играе ролята на д-р Грегъри Хаус в популярния телевизионен сериал, се завръща Старта на първия сезон на сериала "Шанс» (Chance) по романа на Kem Нън е планиран...

20-01-2016, 00:01

Първи загуби на турските военни след атаката срещу кюрдите в северна Сирия

Първи загуби на турските военни след ата…

Кюрдските отряди за народна самоотбрана (YPG) влязоха в битка с турски войници, които се опитаха да проникнат по-дълбоко в територията на Сирия. За това, позовавайки се на източници в кюрдските...

20-01-2018, 00:01

Mossack Fonseca затваря 3 офиса намиращи се на отвъдморски територии на Великобритания

Mossack Fonseca затваря 3 офиса намиращи…

Три отделения на панамската адвокатска кантора Mossack Fonseca намиращи се във отвъдморски територии на Великобритания спират своята работа, според публикация на Guardian. Става въпрос за закриване на клонове на островите Джърси...

29-05-2016, 00:05

Лесно е да влезнеш, да излезеш - е много по-сложно

Лесно е да влезнеш, да излезеш - е много…

Орхан Угуроглу (Orhan Uğuroğlu) На 15 юли турските въоръжени сили бяха подложени на такова коварно предателство, което не би толерирала нито една армия в света. Нашите врагове заявиха, че раните, получените от нашата...

29-08-2016, 00:08

Reuters: Редица арабски страни прекъснаха дипломатическите отношенията с Катар

Reuters: Редица арабски страни прекъснах…

Бахрейн прекъсна дипломатическите си отношения с Катар, съобщи Reuters позовавайки се на държавните медии в кралството. В Манама обвиниха в Катар в това, че подкрепя тероризма и се намесва във...

05-06-2017, 00:06

Пилотът на падналия Су-30 на ВВС на Виетнам прекара почти денонощие в морето

Пилотът на падналия Су-30 на ВВС на Виет…

Рибари спасиха в сряда сутринта единият от двамата пилоти на изтребителя Су-30 на ВВС на Виетнам, паднал във вторник 14 юни в Южнокитайско море. Това съобщи онлайн изданието VN-Express. Риболовния кораб...

15-06-2016, 00:06

Европа под обсада: Германците смятат че фрау Меркел е загубила битката с мигрантите

Европа под обсада: Германците смятат че …

Три четвърти от германците смятат, че канцлерът Ангела Меркел няма да успее да осигури европейско решение на спора за миграцията, тормозещ отношенията й с баварските коалиционни партньори в правителството, сочи...

21-06-2018, 00:06

Петро поиска разговор, дали Владимир ще вдигне слушалката?

Петро поиска разговор, дали Владимир ще …

Президентът на Украйна Петро Порошенко е инструктирал Министерството на външните работи да инициират телефонен разговор с руския му колега Владимир Путин. Това се съобщава на интернет страницата на украинският лидер. Министерството...

12-08-2016, 00:08

Двaма парашутисти загинаха в Бразилия след изграждането на Олимпийската емблема във въздуха

Двaма парашутисти загинаха в Бразилия сл…

Двама от 28-те парашутисти, които се опитаха да построят във въздуха емблемата от пет пръстена на предстоящите Летни олимпийски игри в небето над бразилския град Бойтува, загинаха, след като парашутите...

02-07-2016, 00:07

Турският премиер уточни броят на загиналите и задържаните в резултат на бунта

Турският премиер уточни броят на загинал…

При опита за преврат в Турция,  са загинали 208 души, включително 60 полицаи, трима военнослужещи и 145 цивилни, още 1491 души са били ранени. Това в понеделник 18 юли, заяви...

18-07-2016, 00:07

Българския президент Румен Радев смята че Украйна е отговорна за кризата с Русия

Българския президент Румен Радев смята ч…

Европа в никакъв случай не трябва да става заложник на украинската вътрешна политика и амбиции. Това заяви българският президент Румен Радев на въпрос каква е позицията на България относно възникналото...

01-12-2018, 00:12

От какъв уплах: КНДР заплаши с ядрен удар Австралия

От какъв уплах: КНДР заплаши с ядрен уда…

Северна Корея заплаши с ядрен удар Австралия в случай, че властите и продължат да следват политиката на САЩ към Пхенян, съобщи телевизионния канал ABC, цитирайки представител на Министерството на външните...

23-04-2017, 00:04

Видео: Над 30 загинали при терористична атака срещу хотел в Манила

Видео: Над 30 загинали при терористична …

В курортен комплекс в филипинската столица Манила след терористична атака срещу казино са намерени телата на най-малко 34 души, съобщи Reuters. Според информацията от пожарната служба, по-голямата част от жертвите са...

02-06-2017, 00:06

Президента на Украйна Петро Порошенко награди играчите с оръжие за класирането им на Евро 2016

Президента на Украйна Петро Порошенко на…

Президентът на Украйна Петро Порошенко, награди играчите от националният отбор по футбол, за класирането има на финалите на Евро 2016, с лично, именно оръжие. Според Ukranews, от пресслужбата на държавният глава...

24-03-2016, 00:03

Треньора на &quot;Челси&quot; Антонио Конте: &quot;Диего Коста пие бира след мачовете, защото това е полезно&quot;

Треньора на "Челси" Антонио Ко…

За голмайстора във Висшата лига МОЖЕ. След победата над "Уест Бромич" Коста публикува в instagrame снимка, на която е с бутилка бира. Старши треньора на "сините" обясни, защо позволява на играчите...

14-12-2016, 00:12

Metro: Да се галят и целуват котките е вредно за здравето

Metro: Да се галят и целуват котките е в…

Случаите на инфекциите на различни заболявания, източниците на които са котките, се случват по-често, отколкото се предполагаше. До тези заключения стигнаха след проучване експерти от Центъра за контрол и превенция...

21-09-2016, 00:09